Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bert Kreischer: Secret Time

Bert Kreischer: Secret Time

24/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Bert Kreischer: Secret Time på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Todd Biermann
Skuespillere: Bert Kreischer
Spilletid: 57 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Den skjorteløse komiker Bert Kreischer afslører dybe personlige hemmeligheder og historier om at være en cool – om ikke altid ansvarlig – far i denne standup-special.


Se Bert Kreischer: Secret Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bert Kreischer: Secret Time havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bert Kreischer: Secret Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bert Kreischer: Secret Time herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bert Kreischer: Secret Time er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bert Kreischer: Secret Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar