Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bert Kreischer: Secret Time

Bert Kreischer: Secret Time

24/08/2018 | Flixfilm

Se Bert Kreischer: Secret Time på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Todd Biermann
Skuespillere: Bert Kreischer
Spilletid: 57 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Den skjorteløse komiker Bert Kreischer afslører dybe personlige hemmeligheder og historier om at være en cool – om ikke altid ansvarlig – far i denne standup-special.


Se Bert Kreischer: Secret Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBert Kreischer: Secret Time havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bert Kreischer: Secret Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bert Kreischer: Secret Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bert Kreischer: Secret Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bert Kreischer: Secret Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar