Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bertram & Co

Bertram & Co

15/12/2018 | Flixfilm

Bertram & Co på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Animation, Short
Instruktion: Lára Garðarsdóttir, Karen Rohde Johansson, Michael Hall Mauritzen
Skuespillere: Shilo Duffy
Spilletid: 3 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Det er trængselstider for Bertrams familie, og der er ingen penge til at tage på sommerferie. Onkel Georg ankommer lige i tide til at foreslå et nyt svindelnummer.

Bertram & Co havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bertram & Co på YouTube.Se Bertram & Co på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bertram & Co ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bertram & Co stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bertram & Co, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bertram & Co er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar