Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beside Me

Beside Me

03/03/2021 | Flixfilm

Beside Me på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Short, Drama, Horror
Instruktion: Mike Bambridge
Skuespillere: Susanna Cousins, Jodie Edwards, David alexander Holmes
Spilletid: 8 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En række passagerer i en strandet metrotogvogn prøver at se udover hinandens forskelligheder for at genopdage deres fælles medmenneskelighed.

Beside Me havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beside Me på YouTube.Se Beside Me på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Beside Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beside Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beside Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beside Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar