Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best in Show

Best in Show

22/07/2015 | Flixfilm

Se Best in Show på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy
Instruktion: Christopher Guest
Skuespillere: Fred Willard, Eugene Levy, Catherine O'Hara
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Christopher Guest er en mester inden for den særlige mockumentar-genre, og denne gang vender han kameraet mod de neurotiske deltagere på en hundeudstilling.

Best in Show havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Best in Show på YouTube.Se Best in Show på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Best in Show ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best in Show stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Best in Show, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Best in Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar