Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best Laid Plans

Best Laid Plans

01/08/2014 | Flixfilm

Se Best Laid Plans på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Mike Barker
Skuespillere: Alessandro Nivola, Reese Witherspoon, Josh Brolin, Gene Wolande
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Rige og succesfulde Bryce møder en smuk kvinde i en bar og inviterer hende med hjem uden mistanke om, at hun ikke er den, hun ser ud til at være.

Best Laid Plans havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Best Laid Plans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Best Laid Plans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best Laid Plans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Best Laid Plans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Best Laid Plans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar