Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best Leftovers Ever!

Best Leftovers Ever!

30/12/2020 | Flixfilm

Se Best Leftovers Ever! på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jackie Tohn, David So, Rosemary Shrager
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Overdådig pasta af daggamle pomfritter? Dygtige kokke forvandler kedelige rester til fristende, nye retter i denne voldsomt kreative kulinariske konkurrence.

Best Leftovers Ever! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Best Leftovers Ever! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Best Leftovers Ever! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best Leftovers Ever! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Best Leftovers Ever!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Best Leftovers Ever! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar