Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best Neighbors

Best Neighbors

06/06/2019 | Flixfilm

Best Neighbors på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et nygift ægtepar flytter ind i deres nye hus, men ender i krig med naboens børn, som virker fast besluttede på at gøre deres liv ulideligt.

Best Neighbors havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Best Neighbors på YouTube.Se Best Neighbors på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Best Neighbors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best Neighbors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Best Neighbors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Best Neighbors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar