Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best of Enemies

Best of Enemies

28/11/2015 | Flixfilm

Se Best of Enemies på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: Robert Gordon, Morgan Neville
Skuespillere: Gore Vidal, William F. Buckley, Dick Cavett
Spilletid: 87 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Den lange og bitre rivalisering mellem de to politisk uenige intellektuelle Gore Vidal og William F. Buckley Jr. bliver genoplivet i denne roste dokumentar.

Best of Enemies havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Best of Enemies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Best of Enemies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best of Enemies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Best of Enemies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Best of Enemies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar