Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best of Stand-Up 2020

Best of Stand-Up 2020

31/12/2020 | Flixfilm

Se Best of Stand-Up 2020 på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eric André, Michelle Buteau, Urzila Carlson, Vir Das
Spilletid: 76 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Fra Jerry Seinfeld til Leslie Jones, Kevin Hart til Hannah Gadsby – få et godt grin med nogle af de sjoveste øjeblikke fra Netflix' standup-specials fra 2020.

Best of Stand-Up 2020 havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Best of Stand-Up 2020 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Best of Stand-Up 2020 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best of Stand-Up 2020 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Best of Stand-Up 2020, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Best of Stand-Up 2020 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar