Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best of Stand-Up 2020

Best of Stand-Up 2020

31/12/2020 | Flixfilm

Best of Stand-Up 2020 på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Eric André, Michelle Buteau, Urzila Carlson
Spilletid: 76 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Fra Jerry Seinfeld til Leslie Jones, Kevin Hart til Hannah Gadsby – få et godt grin med nogle af de sjoveste øjeblikke fra Netflix' standup-specials fra 2020.

Best of Stand-Up 2020 havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Best of Stand-Up 2020 på YouTube.Se Best of Stand-Up 2020 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Best of Stand-Up 2020 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best of Stand-Up 2020 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Best of Stand-Up 2020, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Best of Stand-Up 2020 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar