Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best Worst Movie

Best Worst Movie

15/11/2013 | Flixfilm

Se Best Worst Movie på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary, Comedy, Drama
Instruktør: Michael Paul Stephenson
Skuespillere: George Hardy, Lily Hardy, Pita Ray, Micki Knox
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: De færreste mennesker sætter sig for at producere en dårlig film, så hvordan sker det? Denne dokumentar forsøger at besvare netop det spørgsmål.


Se Best Worst Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBest Worst Movie havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Best Worst Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Best Worst Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Best Worst Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best Worst Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Best Worst Movie

  1. Christian - kl. 21:28, 25-09-2015:

    Er filmen taget af Netflix i Danmark igen? Jeg kan ikke finde den… Er det normalt at film har en begrænset levetid på Netflix?

    Skriv kommentar