Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best Worst Movie

Best Worst Movie

15/11/2013 | 1 kommentar

Se Best Worst Movie på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Documentary, Comedy, Drama
Instruktør: Michael Paul Stephenson
Skuespillere: George Hardy, Lily Hardy, Pita Ray, Micki Knox
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: De færreste mennesker sætter sig for at producere en dårlig film, så hvordan sker det? Denne dokumentar forsøger at besvare netop det spørgsmål.


Se Best Worst Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Best Worst Movie havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Best Worst Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Best Worst Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Best Worst Movie er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best Worst Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Best Worst Movie

  1. Christian - kl. 21:28, 25-09-2015:

    Er filmen taget af Netflix i Danmark igen? Jeg kan ikke finde den… Er det normalt at film har en begrænset levetid på Netflix?

    Skriv kommentar