Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best Worst Thing That Ever Could Have Happened

Best Worst Thing That Ever Could Have Happened

18/03/2017 | Flixfilm

Se Best Worst Thing That Ever Could Have Happened på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Lonny Price
Skuespillere: Jason Alexander, Donna Marie Asbury, Jim Bonkosky, David Cady
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Folkene bag Broadway-musicalen "Merrily We Roll Along" fra 1981 mindes glæder og sorger under produktionen af det, der syntes at være et sikkert hit – men ikke blev det.


Se Best Worst Thing That Ever Could Have Happened på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBest Worst Thing That Ever Could Have Happened havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Best Worst Thing That Ever Could Have Happened ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Best Worst Thing That Ever Could Have Happened herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Best Worst Thing That Ever Could Have Happened er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best Worst Thing That Ever Could Have Happened stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar