Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best.Worst.Weekend.Ever.

Best.Worst.Weekend.Ever.

19/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Best.Worst.Weekend.Ever. på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Teenagevenner planlægger en storslået tur til Comic-Con for at møde deres idol blot for at ende i den ene pinlige knibe efter den anden.


Se Best.Worst.Weekend.Ever. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Best.Worst.Weekend.Ever. (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Best.Worst.Weekend.Ever. (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Best.Worst.Weekend.Ever. herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Best.Worst.Weekend.Ever. er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best.Worst.Weekend.Ever. (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar