Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Best.Worst.Weekend.Ever.

Best.Worst.Weekend.Ever.

19/10/2018 | Flixfilm

Se Best.Worst.Weekend.Ever. på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Teenagevenner planlægger en storslået tur til Comic-Con for at møde deres idol blot for at ende i den ene pinlige knibe efter den anden.Se Best.Worst.Weekend.Ever. på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Best.Worst.Weekend.Ever. (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Best.Worst.Weekend.Ever. (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Best.Worst.Weekend.Ever.:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Best.Worst.Weekend.Ever. er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Best.Worst.Weekend.Ever. (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar