Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beta Test

Beta Test

08/11/2017 | Flixfilm

Se Beta Test på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Nicholas Gyeney
Skuespillere: Manu Bennett, Larenz Tate, Linden Ashby, Kevon Stover
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: En professionel spiltester opdager, at begivenhederne i et nyt videospil afspejler virkeligheden, og slår sig sammen med spillets helt for at finde sandheden.


Se Beta Test på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeta Test havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beta Test ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beta Test herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beta Test er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beta Test stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar