Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Betaal

24/05/2020 | Flixfilm

Se Betaal på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Viineet Kumar, Aahana Kumra, Suchitra Pillai, Jatin Goswami
Spilletid: 46 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.


Se Betaal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Betaal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Betaal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Betaal:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Betaal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Betaal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar