Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Betaal

24/05/2020 | Flixfilm

Betaal på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Vineet Kumar Singh, Aahana Kumra, Suchitra Pillai
Spilletid: 46 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Embedsmænd, hyret til at flytte et landsbysamfund for at gøre plads til en ny motorvej, slipper en gammel forbandelse og en hær af britiske soldaterzombier løs.

Betaal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Betaal på YouTube.Se Betaal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Betaal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Betaal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Betaal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Betaal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar