Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bethany Hamilton: Unstoppable

Bethany Hamilton: Unstoppable

26/03/2020 | Flixfilm

Bethany Hamilton: Unstoppable på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Aaron Lieber
Skuespillere: Alana Blanchard, Adam Dirks, Tobias Dirks
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne dokumentar skildrer Bethany Hamiltons liv og karriere, fra hun mistede sin arm som teenager, til hun besejrer de høje bølger som professionel surfer.

Bethany Hamilton: Unstoppable havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bethany Hamilton: Unstoppable på YouTube.Se Bethany Hamilton: Unstoppable på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bethany Hamilton: Unstoppable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bethany Hamilton: Unstoppable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bethany Hamilton: Unstoppable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bethany Hamilton: Unstoppable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar