Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bethany Hamilton: Unstoppable

Bethany Hamilton: Unstoppable

26/03/2020 | Flixfilm

Se Bethany Hamilton: Unstoppable på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Aaron Lieber
Skuespillere: Alana Blanchard, Adam Dirks, Tobias Dirks, Bethany Hamilton
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Denne dokumentar skildrer Bethany Hamiltons liv og karriere, fra hun mistede sin arm som teenager, til hun besejrer de høje bølger som professionel surfer.


Se Bethany Hamilton: Unstoppable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBethany Hamilton: Unstoppable havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bethany Hamilton: Unstoppable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bethany Hamilton: Unstoppable herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bethany Hamilton: Unstoppable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bethany Hamilton: Unstoppable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar