Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Better Call Saul’ er først tilbage i 2020

‘Better Call Saul’ er først tilbage i 2020

03/05/2019 | Flixfilm

better call saul sæson 5 6 netflix dkDet bliver ikke i 2019 at vi kommer nærmer Jimmy McGills forvandling til den opfindsomme og snedige advokat Saul Goodman, som kendes fra hit-serien ‘Breaking Bad’.

Femte sæson af ‘Better Call Saul’ er nemlig først sat til premiere i 2020.

Det bekræfter produktionsselskabet AMC.

Der kommer dermed til at gå næsten to år inden der kommer nye afsnit eftersom at ‘Better Call Saul’ havde premiere i august 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årsagen til at ventetiden strækker sig over flere år er, at holdet bag serien samt skuespillere har andre forpligtelser.

Produktionselskabet fortæller, at de godt kunne have fremrykket processen, men at dette ville gå ud over seriens kvalitet.

“‘Better Call Saul’ er drevet af et talent, som vi ikke ville tilsidesætte, hvis det ville resultere i et værre show,” lyder det fra Sarah Barnett, som er præsident for AMC Networks.

Herudover fortæller skuespilleren Giancarlo Esposito, som i serien kendes som kyllingemanden Gustavo Fring, til det amerikanske medie Collider, at han forventer at serien slutter efter sjette sæson.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 24 – 2022)

‘Better Call Saul’ kommer dermed til at være én sæson længere end forløberen ‘Breaking Bad’.

Trods ventetiden på sæson 5, kan fans se frem til en kommende ‘Breaking Bad’-film, som Netflix har købt rettighederne til.

Filmen skulle fortælle historien om hvad der efterfølgende skete med Jesse Pinkman (Aaron Paul) da den originale ‘Breaking Bad’ sluttede netop som Jesse fik sin frihed tilbage.

Det er ingen oplysninger om hvornår ‘Breaking Bad’-filmen får premiere.

Se ‘Better Call Saul‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar