Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Better Call Saul har premiere i februar

Better Call Saul har premiere i februar

27/01/2015 | Flixfilm

better call saul netflix danmark premiereDen længeventede spin-off serie på Breaking Bad, Better Call Saul får eksklusiv premiere på Netflix Danmark d. 9. februar. Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Første afsnit af Better Call Saul kommer på Netflix mandag, 9. februar kl. 8.00, mens andet afsnit allerede kommer dagen efter. De efterfølgende afsnit vil blive tilgængelig hver tirsdag. Der er ialt 10 episoder af Better Call Saul. Se en trailer til serien nederst i artiklen.

Årsagen til at alle afsnit af Better Call Saul ikke kommer på Netflix Danmark med det samme er, at serien vises sideløbende på tv i USA. Afsnittene bliver således først tilgængelige på Netflix Danmark dagen efter de har været vist på amerikansk tv.

Better Call Saul er udviklet af Breaking Bad-skaberen Vince Gilligan og har Bob Odenkirk i hovedrollen. Serien er en såkaldt spin-off på advokaten Saul Goodman fra Breaking Bad og fortæller historien om Saul i årene inden han blev advokat for Walter White. Alt lige fra parkeringsbøder til massemord og finansiel svindel – Saul klarer det hele.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En stor mand'

Det er iøvrigt allerede blevet annonceret, at serien får yderligere en sæson. Better Call Saul sæson 2 er planlagt til premiere på Netflix Danmark i 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Better Call Saul på Netflix Danmark fra 9. februar.
Skriv kommentar