Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Better Call Saul sæson 3 på Netflix til april

Better Call Saul sæson 3 på Netflix til april

23/01/2017 | Flixfilm

Den amerikanske tv-station AMC har fornyligt meldt ud at serien Better Call Saul vender tilbage på skærmen den 10. april, hvilket betyder, at de nye afsnit kan ses på Netflix Danmark dagen efter den 11. april.

Streamingtjenesten Netflix har nemlig købt de eksklusive rettigheder til serien udenfor USA og afsnittene kan således ses på Netflix blot 24 timer efter tv-premieren i USA.

Foruden premieredatoen, er der også blevet udsendt et klip fra tredje sæson, som kan ses nederst i artiklen.

Hvis man har set Breaking Bad, som er serieforløberen til Better Call Saul, så er der i særdeleshed noget at glæde sig til i den nye sæson, da det er blevet offentliggjort, at den berygtede Gus Fring fra Los Pollos Hermanos får en markant rolle i sæson 3.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gus Fring er dog ikke den eneste karakter fra Breaking Bad, som medvirker i Better Call Saul, men også den hårdføre Mike Ehrmantraut.

LÆS OGSÅ   Årets bedste Netflix-serier 2022

Better Call Saul er udviklet af Breaking Bad-skaberen Vince Gilligan og har Bob Odenkirk i hovedrollen. Serien er en såkaldt spin-off på advokaten Saul Goodman fra Breaking Bad og fortæller historien om Saul i årene inden han blev advokat for Walter White. Alt lige fra parkeringsbøder til massemord og finansiel svindel – Saul klarer det hele.

Tredje sæson af Better Call Sail er på 10 episoder og der kommer nye afsnit på Netflix hver uge.

Se Better Call Saul på Netflix Danmark.1 kommentar til Better Call Saul sæson 3 på Netflix til april

  1. Brian - kl. 12:20, 25-01-2017:

    Hej Flix-folk – AMC er et kanal, ikke en station – lige som 3+ her i danmark.

Skriv kommentar