Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Better Call Saul’ sæson 4 på Netflix til august

‘Better Call Saul’ sæson 4 på Netflix til august

03/07/2018 | Flixfilm

Den godhjertede Jimmy McGill, som efterhånden har skiftet personlighed til den mere udspekulerede advokat Saul Goodman er tilbage i ‘Better Call Saul’ sæson 4, som får premiere på Netflix Danmark den 7. august.

Som det også har været tilfældet med de tidligere sæsoner af spin-off serien, der er baseret på originalserien ‘Breaking Bad’, vil alle afsnittene i sæson 4 ikke blive tilgængelig med det samme – Der kommer et nyt afsnit hver uge, blot 24 timer efter tv-premieren i USA.

Der er blevet frigivet en kort teaser fra den kommende fjerde sæson, som kan ses nederst i artiklen.

‘Better Call Saul’ foregår i samme univers som ‘Breaking Bad’, dog nogle år inden Walter White begyndte at kokkerere og at Jimmy McGill som tidligere nævnt blev til Saul Goodman.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til trods for dette er der en del gengangere i persongalleriet i de to serier. ‘Better Call Saul’ har således haft besøg af den kriminelle Tuco Salamanca og ikke mindst kyllingemanden Gustavo Fring, som forventes at få en mere markant rolle i sæson 4.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 44 – 2022)

Herudover medvirker den hårdføre håndlanger Mike Erhmantraut naturligvis også. Han har været en del af persongalleriet fra første sæson.

‘Better Call Saul’ er udviklet af Breaking Bad-skaberen Vince Gilligan og har Bob Odenkirk i hovedrollen. Serien er en såkaldt spin-off på advokaten Saul Goodman fra ‘Breaking Bad’ og fortæller historien om Saul i årene inden han blev advokat for Walter White. Alt lige fra parkeringsbøder til massemord og finansiel svindel – Saul klarer det hele.

Se ‘Better Call Saul‘ på Netflix Danmark. Sæson 4 kan ses fra den 7. august 2018.Skriv kommentar