Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Better Call Saul’ sæson 5 premieredato

‘Better Call Saul’ sæson 5 premieredato

23/11/2019 | Flixfilm

better call saul sæson 5 netflix danmark premiereDer er allerede gået over et år siden vi sidst så noget til Jimmy McGill og hans alterego Saul Goodman i ‘Breaking Bad’-spin-off’en ‘Better Call Saul’.

Men nu er det endelig blevet annonceret, at ‘Better Call Saul’ sæson 5 får premiere på amerikanske tv den 23. februar 2020, hvilket betyder at den nye sæson kan ses på Netflix Danmark dagen efter da streamingtjenesten har købt rettighederne.

Som det dog også har været tilfældet med de øvrige sæsoner vil alle afsnittene i sæson 5 ikke blive tilgængelig med det samme – Der kommer et nyt afsnit hver uge, blot 24 timer efter tv-premieren i USA.

Første afsnit i sæson 5 kan dermed ses på Netflix fra den 24. februar.

Foruden premieredatoen er der også blevet løftet sløret for en ultrakort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Better Call Saul’ sæson 4 havde premiere i august 2018 og der kommer dermed til at gå næsten 18 måneder mellem de to sæsoner. Produktionsselskabet AMC fortæller, at årsagen til den lange ventetid har været skuespillernes andre forpligtelser.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 15 – 2024)

Efter femte sæson kan man se frem til yderligere en sæson, men herefter slutter det også, ifølge Giancarlo Esposito, kyllingemanden Gustavo Fring. Han har nemlig udtalt , at han forventer at ‘Better Call Saul’ slutter efter sæson 6.

Serien er udviklet af ‘Breaking Bad’-skaberen Vince Gilligan og har Bob Odenkirk i hovedrollen. ‘Better Call Saul’ er en såkaldt spin-off på advokaten Saul Goodman fra ‘Breaking Bad’ og fortæller historien om Saul i årene inden han blev advokat for Walter White. Alt lige fra parkeringsbøder til massemord og finansiel svindel – Saul klarer det hele.

Se ‘Better Call Saul‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 kan streames fra den 24. februar.
Skriv kommentar