Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Better Call Saul tilbage på Netflix til februar

Better Call Saul tilbage på Netflix til februar

16/11/2015 | Flixfilm

Better-Call-Saul-Season-2Den populære serie Better Call Saul, som er en såkaldt spin-off på advokaten Saul Goodman fra Breaking Bad, vender snart tilbage på Netflix Danmark når sæson 2 har premiere d. 16. februar.

Ligesom ved sæson 1, så er det ikke hele sæsonen, som vil kunne ses med det samme, men der kommer kun ét afsnit hver uge. Årsagen til dette er at rettighederne ejes af en amerikansk tv-station og de vil gerne have lov til at vise afsnittet først. Afsnittene er dog tilgængelig på Netflix blot en dag efter tv-premieren.

Hvad angår handlingen i Better Call Saul sæson 2, så holdes kortene tæt ind på kroppen, men skaberen Vince Gilligan har lagt op til at flere karakter fra Breaking Bad kan gentage deres rolle i Better Call Saul. Hvem ved, måske får vi et gensyn med kyllingemanden Gustavo Fring eller Saul Goodmans overvægtige hjælper Huell.

LÆS OGSÅ   'The Gray Man' får efterfølger og spin-off

Serien Better Call Saul fortæller historien om advokaten Saul Goodman i årene inden han blev advokat for Walter White fra Breaking Bad. Alt lige fra parkeringsbøder til massemord og finansiel svindel – Saul klarer det hele.

Artiklen fortsætter under annoncen

Better Call Saul kan ses eksklusivt på Netflix. Se sæson 2 fra 16. februar.
2 kommentarer til Better Call Saul tilbage på Netflix til februar

  1. Joachim - kl. 10:33, 02-02-2016:

    Hallelujah! Better make time 🙂

  2. Dorota - kl. 21:03, 03-02-2018:

    Den bedste serie nogensinde ligestillet med Breking Bad❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Skriv kommentar