Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Better Call Saul udskydes til 2015

Better Call Saul udskydes til 2015

13/08/2014 | Flixfilm

breaking bad better call saul netflixBetter Call Saul, som er en spin-off på den populære serie Breaking Bad, får premiere til februar 2015 og ikke i indeværende år som først annonceret. Better Call Saul kan dermed ses på Netflix Danmark i starten af næste år.

Netflix har købt de eksklusive rettigheder til Better Call Saul i alle lande hvor streamingtjenesten er tilgængelig, hvilket betyder at vi her i Danmark kan se serien på Netflix kun få dage efter tv-premieren i USA.

Det er iøvrigt allerede blevet annonceret, at serien får yderligere en sæson. Sæson 2 er planlagt til premiere på Netflix Danmark i 2016.

Better Call Saul er udviklet af Breaking Bad-skaberen Vince Gilligan og har Bob Odenkirk i hovedrollen. Serien er en såkaldt spin-off på advokaten Saul Goodman fra Breaking Bad og fortæller historien om Saul i årene inden han blev advokat for Walter White. Alt lige fra parkeringsbøder til massemord og finansiel svindel – Saul klarer det hele.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 34 – 2021)

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man ønsker, at få et indblik i Saul Goodmans advokatarbejde kan han findes i Breaking Bad sæson 2, hvor han første gang dukker op i serien. Alle afsnit af Breaking Bad kan ses på Netflix.

Better Call Saul har premiere på Netflix i 2015.

Du kan se en teaser til Better Call Saul herunder;    Skriv kommentar