Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Better Call Saul

Better Call Saul

24/02/2020 | Flixfilm

Se Better Call Saul på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian
Spilletid: 46 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Vietnamese
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: Denne forhistorie til Breaking Bad følger den ubetydelige advokat Jimmy McGill og hans forvandling til Walter Whites moralsk tvivlsomme advokat Saul Goodman.


Se Better Call Saul på Netflix

Anmeldelse: Better Call Saul - sæson 5

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBetter Call Saul (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Better Call Saul (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Better Call Saul herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Better Call Saul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Better Call Saul (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar