Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Better Call Saul

Better Call Saul

19/04/2022 | Flixfilm

Better Call Saul på Netflix

Produktionsår: 2015–2022
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks
Spilletid: 46 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Vietnamese
IMDb-karakter: 8.8

Handling: Denne forhistorie til Breaking Bad følger den ubetydelige advokat Jimmy McGill og hans forvandling til Walter Whites moralsk tvivlsomme advokat Saul Goodman.

Better Call Saul (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Better Call Saul på YouTube.Se Better Call Saul på NetflixAnmeldelse: Better Call Saul - sæson 5

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Better Call Saul (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Better Call Saul (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Better Call Saul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Better Call Saul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar