Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Better Than Us

Better Than Us

16/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Better Than Us på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En familie på randen af et sammenbrud bliver ejere af en avanceret robot, der er eftertragtet af en stor virksomhed, drabsefterforskere og terrorister.


Se Better Than Us på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Better Than Us (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Better Than Us (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Better Than Us herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Better Than Us er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Better Than Us (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar