Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Better Than Us

Better Than Us

16/08/2019 | Flixfilm

Better Than Us på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En familie på randen af et sammenbrud bliver ejere af en avanceret robot, der er eftertragtet af en stor virksomhed, drabsefterforskere og terrorister.Se Better Than Us på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Better Than Us (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Better Than Us på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Better Than Us (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Better Than Us (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Better Than Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Better Than Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar