Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bettie Page Reveals All

Bettie Page Reveals All

21/06/2014 | Flixfilm

Se Bettie Page Reveals All på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Mark Mori
Skuespillere: Bettie Page, Hugh Hefner, Olivia de Berardinis, Dita Von Teese
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: USA's mest berømte pinup-pige i det 20. århundrede fortæller om sit dramatiske liv både i og uden for blitzlyset.


Se Bettie Page Reveals All på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBettie Page Reveals All havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bettie Page Reveals All ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bettie Page Reveals All herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bettie Page Reveals All er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bettie Page Reveals All stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar