Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Between Two Ferns: The Movie

Between Two Ferns: The Movie

20/09/2019 | Flixfilm

Se Between Two Ferns: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Scott Aukerman
Skuespillere: Zach Galifianakis, Matthew McConaughey, Rekha Shankar, Olivia Mekdara
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Bevæbnet med kejtede spørgsmål og total mangel på selvindsigt drager Zach Galifianakis på landevejen for at finde berømte interviewpersoner til sit lavbudget-talkshow.


Se Between Two Ferns: The Movie på Netflix

Anmeldelse: Between Two Ferns: The Movie

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBetween Two Ferns: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Between Two Ferns: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Between Two Ferns: The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Between Two Ferns: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Between Two Ferns: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar