Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Between Two Ferns: The Movie

Between Two Ferns: The Movie

20/09/2019 | Flixfilm

Se Between Two Ferns: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Scott Aukerman
Skuespillere: Zach Galifianakis, Matthew McConaughey, Rekha Shankar, Olivia Mekdara
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Bevæbnet med kejtede spørgsmål og total mangel på selvindsigt drager Zach Galifianakis på landevejen for at finde berømte interviewpersoner til sit lavbudget-talkshow.

Between Two Ferns: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Between Two Ferns: The Movie på Netflix


Anmeldelse: Between Two Ferns: The Movie

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Between Two Ferns: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Between Two Ferns: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Between Two Ferns: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Between Two Ferns: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar