Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Between

01/07/2016 | Flixfilm

Se Between på Netflix

Indspilningsår: 2015–2016
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jennette McCurdy, Jesse Carere, Justin Kelly, Kyle Mac
Spilletid: 60 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En mystisk sygdom dræber alle indbyggere, som er over 22 år, og de overlevende må klare sig selv, fordi myndighederne sætter dem i karantæne.

Between havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Between på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Between ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Between stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Between, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Between er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar