Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Between

01/07/2016 | Flixfilm

Se Between på Netflix

Indspilningsår: 2015–2016
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jennette McCurdy, Jesse Carere, Justin Kelly, Kyle Mac
Spilletid: 60 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En mystisk sygdom dræber alle indbyggere, som er over 22 år, og de overlevende må klare sig selv, fordi myndighederne sætter dem i karantæne.


Se Between på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBetween havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Between ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Between herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Between er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Between stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar