Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta!

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta!

30/11/2013 | Flixfilm

Se Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Lev L. Spiro
Skuespillere: Marcus Coloma, Erin Cahill, Cedric Yarbrough, Frances Fisher
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Beskrivelse: Papi og hans to- og firbenede venner tager på hotel i Beverly Hills, men Rosa, kuldets yngste, føler sig meget lille, så Papi hjælper hende med at finde sin indre styrke.


Se Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar