Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beverly Hills Cop II

Beverly Hills Cop II

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Beverly Hills Cop II på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Tony Scott
Skuespillere: Eddie Murphy, Judge Reinhold, Jürgen Prochnow, Ronny Cox
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: I denne tempofyldte efterfølger vender Axel Foley tilbage til landet med solskin og palmer for at finde ud af, hvem der skød Andrew Bogomil.


Se Beverly Hills Cop II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beverly Hills Cop II havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beverly Hills Cop II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beverly Hills Cop II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beverly Hills Cop II er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beverly Hills Cop II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar