Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beverly Hills Cop II

Beverly Hills Cop II

30/09/2016 | Flixfilm

Se Beverly Hills Cop II på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Tony Scott
Skuespillere: Eddie Murphy, Judge Reinhold, Jürgen Prochnow, Ronny Cox
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I denne tempofyldte efterfølger vender Axel Foley tilbage til landet med solskin og palmer for at finde ud af, hvem der skød Andrew Bogomil.


Se Beverly Hills Cop II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeverly Hills Cop II havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beverly Hills Cop II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beverly Hills Cop II herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beverly Hills Cop II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beverly Hills Cop II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar