Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beverly Hills Cop II

Beverly Hills Cop II

30/09/2016 | Flixfilm

Beverly Hills Cop II på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Tony Scott
Skuespillere: Eddie Murphy, Judge Reinhold, Jürgen Prochnow
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I denne tempofyldte efterfølger vender Axel Foley tilbage til landet med solskin og palmer for at finde ud af, hvem der skød Andrew Bogomil.

Beverly Hills Cop II havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beverly Hills Cop II på YouTube.Se Beverly Hills Cop II på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Beverly Hills Cop II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beverly Hills Cop II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beverly Hills Cop II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beverly Hills Cop II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar