Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beverly Hills Cop III

Beverly Hills Cop III

15/07/2020 | Flixfilm

Beverly Hills Cop III på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: John Landis
Skuespillere: Eddie Murphy, Jon Tenney, Joey Travolta
Spilletid: 104 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da sporet af hans chefs mordere fører til det sydlige Californien, går Detroit-betjenten Axel Foley igen sammen med Los Angeles-betjenten Billy Rosewood.

Beverly Hills Cop III (Frækkere end politiet tillader 3) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beverly Hills Cop III på YouTube.Se Beverly Hills Cop III på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Beverly Hills Cop III (Frækkere end politiet tillader 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beverly Hills Cop III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beverly Hills Cop III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beverly Hills Cop III (Frækkere end politiet tillader 3) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar