Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beverly Hills Cop III

Beverly Hills Cop III

15/07/2020 | Flixfilm

Se Beverly Hills Cop III på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: John Landis
Skuespillere: Eddie Murphy, Jon Tenney, Joey Travolta, Eugene Collier
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Da sporet af hans chefs mordere fører til det sydlige Californien, går Detroit-betjenten Axel Foley igen sammen med Los Angeles-betjenten Billy Rosewood.


Se Beverly Hills Cop III på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beverly Hills Cop III (Frækkere end politiet tillader 3) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beverly Hills Cop III (Frækkere end politiet tillader 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Beverly Hills Cop III:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beverly Hills Cop III (Frækkere end politiet tillader 3) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beverly Hills Cop III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar