Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beverly Hills Cop

Beverly Hills Cop

01/11/2017 | Flixfilm

Se Beverly Hills Cop på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Martin Brest
Skuespillere: Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton, Lisa Eilbacher
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Detroit-betjenten Axel Foley tager til det snobbede Beverly Hills for at undersøge et mord. Snart finder han ud af, at sagen er langt mere kompliceret end som så.


Se Beverly Hills Cop på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeverly Hills Cop havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beverly Hills Cop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beverly Hills Cop herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beverly Hills Cop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beverly Hills Cop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Beverly Hills Cop

  1. Frederikke - kl. 22:07, 19-12-2017:

    Hej!
    er der nogen form for mulighed, at serien beverly hills 90210 kan komme på Netflix.
    jeg ville rigtig gerne se den. og syntes den mangler på Netflix.

    Skriv kommentar