Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beverly Hills Cop

Beverly Hills Cop

15/06/2021 | Flixfilm

Beverly Hills Cop på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Martin Brest
Skuespillere: Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Detroit-betjenten Axel Foley tager til det snobbede Beverly Hills for at undersøge et mord. Snart finder han ud af, at sagen er langt mere kompliceret end som så.Se Beverly Hills Cop på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Beverly Hills Cop havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beverly Hills Cop på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Beverly Hills Cop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beverly Hills Cop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beverly Hills Cop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beverly Hills Cop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Beverly Hills Cop

  1. Frederikke - kl. 22:07, 19-12-2017:

    Hej!
    er der nogen form for mulighed, at serien beverly hills 90210 kan komme på Netflix.
    jeg ville rigtig gerne se den. og syntes den mangler på Netflix.

Skriv kommentar