Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beverly Hills Ninja

Beverly Hills Ninja

16/05/2022 | Flixfilm

Beverly Hills Ninja på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Action, Comedy
Instruktion: Dennis Dugan
Skuespillere: Chris Farley, Nicollette Sheridan, Robin Shou
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En smuk kvinde vil have sin kæreste skygget og hyrer en forældreløs, der er opfostret og oplært af ninjaer, til opgaven.Se Beverly Hills Ninja på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Beverly Hills Ninja havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beverly Hills Ninja på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Beverly Hills Ninja ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beverly Hills Ninja stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beverly Hills Ninja, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beverly Hills Ninja er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar