Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beverly Hills Ninja

Beverly Hills Ninja

01/11/2018 | Flixfilm

Se Beverly Hills Ninja på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Dennis Dugan
Skuespillere: Chris Farley, Nicollette Sheridan, Robin Shou, Nathaniel Parker
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En smuk kvinde vil have sin kæreste skygget og hyrer en forældreløs, der er opfostret og oplært af ninjaer, til opgaven.


Se Beverly Hills Ninja på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeverly Hills Ninja havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beverly Hills Ninja ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beverly Hills Ninja herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beverly Hills Ninja er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beverly Hills Ninja stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar