Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beware of Children

Beware of Children

07/04/2022 | Flixfilm

Beware of Children på Netflix

Produktionsår: 1960
Genre: Comedy
Instruktion: Gerald Thomas
Skuespillere: Leslie Phillips, Geraldine McEwan, Julia Lockwood
Spilletid: 86 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Et par arver en stor ejendom og laver den om til en sommerlejr for privilegerede børn. Til parrets overraskelse viser børnene sig at være nogle listige slyngler.

Beware of Children havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beware of Children på YouTube.Se Beware of Children på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Beware of Children ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beware of Children stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beware of Children, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beware of Children er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar