Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bewildered Bolbol

Bewildered Bolbol

20/06/2019 | Flixfilm

Se Bewildered Bolbol på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Khalid Marie
Skuespillere: Ahmed Helmy, Zeina, Sherry Adel, Amy Samir Ghanem
Spilletid: 110 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En mand med hukommelsestab har problemer med at vælge mellem de kvinder, der forsøger at narre ham.


Se Bewildered Bolbol på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBewildered Bolbol havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bewildered Bolbol ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bewildered Bolbol herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bewildered Bolbol er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bewildered Bolbol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar