Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bewitched

Bewitched

01/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Bewitched på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Nora Ephron
Skuespillere: Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: Isabel Bigelow er tilsyneladende perfekt i rollen som Samantha i denne genindspilning af komedieserien Bewitched fra 60'erne – men ingen ved, at hun virkelig er en heks!


Se Bewitched på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bewitched (Forhekset) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bewitched (Forhekset) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bewitched herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bewitched (Forhekset) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bewitched stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar