Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyblade Burst Turbo

Beyblade Burst Turbo

02/09/2020 | Flixfilm

Se Beyblade Burst Turbo på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I håbet om at blive verdensmester i blading må en ny, grøn deltager tæmme sit uslebne talent ved at træne og deltage i turneringer.

Beyblade Burst Turbo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beyblade Burst Turbo på YouTube.Se Beyblade Burst Turbo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beyblade Burst Turbo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyblade Burst Turbo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beyblade Burst Turbo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beyblade Burst Turbo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Beyblade Burst Turbo

  1. Mads - kl. 14:45, 04-09-2020:

    Ok hvor er den så???

    Skriv kommentar