Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyblade Burst Turbo

Beyblade Burst Turbo

02/09/2020 | Flixfilm

Se Beyblade Burst Turbo på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I håbet om at blive verdensmester i blading må en ny, grøn deltager tæmme sit uslebne talent ved at træne og deltage i turneringer.


Se Beyblade Burst Turbo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beyblade Burst Turbo (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beyblade Burst Turbo (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Beyblade Burst Turbo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beyblade Burst Turbo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyblade Burst Turbo (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Beyblade Burst Turbo

  1. Mads - kl. 14:45, 04-09-2020:

    Ok hvor er den så???

    Skriv kommentar