Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyblade Burst

Beyblade Burst

01/04/2019 | Flixfilm

Se Beyblade Burst på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Action
Instruktør: N/A
Skuespillere: Matt Hill, Sabrina Pitre, Adrian Petriw, Zach LeBlanc
Spilletid: 24 min
Land: Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Skoleeleven Valt Aoi dyster mod venner, klassekammerater og rivaler for at blive verdens bedste Blader.


Se Beyblade Burst på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeyblade Burst (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beyblade Burst (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beyblade Burst herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beyblade Burst er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyblade Burst (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar