Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Beyblade: Metal Fusion

01/01/2014 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2009–2013
Genre: Animation, Action, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jason Deline, Carter Hayden, Andrew Jackson
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDB-bedømmelse: 5.3

Resumé: I denne animerede eventyrserie for børn kæmper de gode og onde kræfter om "overherredømmet" mod hinanden med forheksede snurretoppe.


Se Beyblade: Metal Fusion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beyblade: Metal Fusion havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beyblade: Metal Fusion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beyblade: Metal Fusion herunder:Fra premieredatoen (1. januar, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Beyblade: Metal Fusion er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Beyblade: Metal Fusion stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Beyblade: Metal Fusion

  1. martin - kl. 23:27, 30-11-2017:

    kan i ikke få Beyblade let it rep og Beyblade metal master og Beyblade metal fury og Beyblade BeyWheelz alle episoder tak så ville jeg vende tilbage til jer

    Skriv kommentar