Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyblade: Metal Fusion

Beyblade: Metal Fusion

01/01/2014 | Flixfilm

Se Beyblade: Metal Fusion på Netflix

Indspilningsår: 2009–2013
Genre: Animation, Action, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jason Deline, Carter Hayden, Andrew Jackson
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: I denne animerede eventyrserie for børn kæmper de gode og onde kræfter om "overherredømmet" mod hinanden med forheksede snurretoppe.


Se Beyblade: Metal Fusion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeyblade: Metal Fusion havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beyblade: Metal Fusion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beyblade: Metal Fusion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beyblade: Metal Fusion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyblade: Metal Fusion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Beyblade: Metal Fusion

  1. martin - kl. 23:27, 30-11-2017:

    kan i ikke få Beyblade let it rep og Beyblade metal master og Beyblade metal fury og Beyblade BeyWheelz alle episoder tak så ville jeg vende tilbage til jer

    Skriv kommentar