Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beynelmilel

Beynelmilel

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Beynelmilel på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en lokal musiker og hans band tvinges til at optræde til ære for en højreorienteret politiker, planlægger hans datter at gøre deres musik undergravende i stedet.


Se Beynelmilel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beynelmilel havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beynelmilel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beynelmilel herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beynelmilel er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beynelmilel stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar