Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyond: An African Surf Documentary

Beyond: An African Surf Documentary

24/06/2022 | Flixfilm

Beyond: An African Surf Documentary på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Adventure, Sport
Instruktion: Mario Hainzl
Skuespillere: N/A
Spilletid: 111 min
Land: Austria, Gambia, Guinea-Bissau, Mauritania, Morocco, Senegal
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Langs kysterne i Marokko, Vestsahara, Mauretanien, Senegal og Gambia fortæller surferne deres historie og beretter om kulturen og yndlingssteder med den perfekte bølge.

Beyond: An African Surf Documentary havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beyond: An African Surf Documentary på YouTube.Se Beyond: An African Surf Documentary på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beyond: An African Surf Documentary ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyond: An African Surf Documentary stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beyond: An African Surf Documentary, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beyond: An African Surf Documentary er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar