Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyond Bollywood

Beyond Bollywood

01/12/2016 | Flixfilm

Se Beyond Bollywood på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Drama
Instruktør: Adam Dow(co-director), Ruchika Muchhala(co-director)
Skuespillere: Pooja Kasekar, Harry Key, Ojas Rajani, Prem Singh Thakur
Spilletid: 64 min
Land: India, USA
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Fra kunstnere til statister og karakterskuespillere. Mød nogle af de aktører, der sjældent er i rampelyset, men som holder den brogede Bollywood-filmverden kørende.


Se Beyond Bollywood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeyond Bollywood havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beyond Bollywood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beyond Bollywood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beyond Bollywood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyond Bollywood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar