Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyond Men and Masculinity

Beyond Men and Masculinity

29/10/2022 | Flixfilm

Beyond Men and Masculinity på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne søgende, provokerende udforskning af maskulinitet stillre ubehagelige spørgsmål om formen og definitionen på mandlighed i det moderne samfund.

Beyond Men and Masculinity havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beyond Men and Masculinity på YouTube.Se Beyond Men and Masculinity på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Beyond Men and Masculinity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyond Men and Masculinity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beyond Men and Masculinity, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beyond Men and Masculinity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar