Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyond Skyline

Beyond Skyline

21/04/2018 | Flixfilm

Se Beyond Skyline på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Liam O'Donnell
Skuespillere: Frank Grillo, Bojana Novakovic, Jonny Weston, Callan Mulvey
Spilletid: 106 min
Land: USA, Canada, Indonesia, UK, China, Singapore
Sprog: English, Indonesian
IMDb-karakter: 5.3

Handling: I dønningerne efter en invasion fra rummet slutter en suspenderet betjent fra Los Angeles sig sammen med overlevende for at standse angrebet og redde de tilfangetagne.

Beyond Skyline havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Beyond Skyline på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beyond Skyline ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyond Skyline stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beyond Skyline, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beyond Skyline er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Beyond Skyline

  1. Jan Jensen - kl. 11:15, 21-04-2018:

    Glæder mig til at se den elsker sf film love Jan

    Skriv kommentar