Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyond Stranger Things

Beyond Stranger Things

27/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Beyond Stranger Things på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jim Rash, Matt Duffer, Ross Duffer, Shawn Levy
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Hemmeligheder fra Stranger Things 2-universet afsløres, når skuespillere og gæster diskuterer de seneste episoder med værten Jim Rash. Advarsel: indeholder spoilers!


Se Beyond Stranger Things på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beyond Stranger Things havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beyond Stranger Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beyond Stranger Things herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beyond Stranger Things er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyond Stranger Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar