Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyond Stranger Things

Beyond Stranger Things

27/10/2017 | Flixfilm

Beyond Stranger Things på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Talk-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jim Rash, Matt Duffer, Ross Duffer
Spilletid: 21 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Hemmeligheder fra Stranger Things 2-universet afsløres, når skuespillere og gæster diskuterer de seneste episoder med værten Jim Rash. Advarsel: indeholder spoilers!

Beyond Stranger Things havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beyond Stranger Things på YouTube.Se Beyond Stranger Things på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Beyond Stranger Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyond Stranger Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beyond Stranger Things, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beyond Stranger Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar