Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyond Stranger Things

Beyond Stranger Things

27/10/2017 | Flixfilm

Se Beyond Stranger Things på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jim Rash, Matt Duffer, Ross Duffer, Shawn Levy
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Hemmeligheder fra Stranger Things 2-universet afsløres, når skuespillere og gæster diskuterer de seneste episoder med værten Jim Rash. Advarsel: indeholder spoilers!


Se Beyond Stranger Things på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeyond Stranger Things havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beyond Stranger Things ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beyond Stranger Things herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beyond Stranger Things er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyond Stranger Things stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar