Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyond the Sky

Beyond the Sky

15/12/2013 | Flixfilm

Se Beyond the Sky på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Fulvio Sestito
Skuespillere: Ryan Carnes, Jordan Danger, Claude Duhamel, Martin Sensmeier
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: To brødre, som har svoret et løfte til deres mor, rejser til Mexico City for at få svar på nogle bekymrende spørgsmål.


Se Beyond the Sky på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeyond the Sky havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beyond the Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beyond the Sky herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beyond the Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyond the Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar