Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyond the Universe

Beyond the Universe

28/10/2022 | Flixfilm

Beyond the Universe på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Diego Freitas
Skuespillere: Henrique Zaga, Giulia Be, João Miguel
Spilletid: 126 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Mens hun venter på en nyretransplantation, finder en ung pianist en uventet forbindelse til sin læge – og modet til at udleve sine musikalske drømme.

Beyond the Universe havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beyond the Universe på YouTube.Se Beyond the Universe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Beyond the Universe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyond the Universe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beyond the Universe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beyond the Universe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar