Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beyond Tingri

Beyond Tingri

20/09/2022 | Flixfilm

Beyond Tingri på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Peter Svensson
Skuespillere: Robin Trygg, Chhiring Dorje Sherpa, Oskar Kihlborg
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Robin Trygg beslutter at tage en alternativ rute op ad Mount Everest, men hans liv forandres for altid, da et frygteligt jordskælv afbryder ekspeditionen.Se Beyond Tingri på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Beyond Tingri havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beyond Tingri på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Beyond Tingri ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyond Tingri stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beyond Tingri, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beyond Tingri er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar