Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Beyond

20/12/2014 | Flixfilm

Se Beyond på Netflix

Indspilningsår: 2016–2018
Genre: Drama, Fantasy, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Burkely Duffield, Dilan Gwyn, Jonathan Whitesell, Michael McGrady
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Til jul får Leena et opkald fra hospitalet, der fortæller, at hendes mor ligger for døden, så hun tager hen for at møde hende for første gang som voksen.


Se Beyond på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeyond havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beyond ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beyond herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beyond er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beyond stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar