Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bez Wstydu

Bez Wstydu

19/08/2021 | Flixfilm

Se Bez Wstydu på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: Witold Orzechowski
Skuespillere: Michal Lesien, Joanna Liszowska, Anna Dereszowska
Spilletid: 110 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 2.2

Handling: En bekymret bror vender tilbage til sin sårbare søster for at flytte grænserne for deres forhold, men opdager, at hun er forelsket i en forfængelig lokal bandeleder.

Bez Wstydu havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bez Wstydu på YouTube.Se Bez Wstydu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bez Wstydu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bez Wstydu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bez Wstydu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bez Wstydu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar