Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bezmiar Sprawiedliwości

Bezmiar Sprawiedliwości

19/08/2021 | Flixfilm

Bezmiar Sprawiedliwości på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung jurastuderende forventer, at hans fars venner rekrutterer ham til advokatverdenen, men hører i stedet om en mordsag med en dom, han sætter sig for at udfordre.

Bezmiar Sprawiedliwości havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bezmiar Sprawiedliwości på YouTube.Se Bezmiar Sprawiedliwości på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bezmiar Sprawiedliwości ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bezmiar Sprawiedliwości stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bezmiar Sprawiedliwości, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bezmiar Sprawiedliwości er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar